zaterdag 11 april 2015

Succesvol met bonofa

Succesvol met Automail7
De kracht van professionele mailingcampagnes

Een succesvolle e-mailcampagne is uitsluitend mogelijk wanneer de mails adequaat en tijdig worden opgevolgd. Het programma automail7  helpt iedere ondernemer zo’n succesvolle campagne samen te stelllen. En, zoals met alle producten van Bonofa: dat kan héél simpel.

Met automail7 stel je een geautomatiseerde e-mailcampagne op. Je wijst prospects via een fraai vormgegeven e-mailbericht bijvoorbeeld op de lancering van een product, of een speciale actie van je bedrijf.
De attentiewaarde is uiteraard per definitie al hoog: de ontvanger kent u waarschijnlijk persoonlijk. Het fraaie van Automail7 is dat u als verzender precies kunt zien welke ontvangers uw mail hebben geopend en of zij ook de gewenste link naar het product (of de actie) hebben aangeklikt.

Handig
Dat is handig, zo weet je precies hoeveel effect je e-mailbericht heeft. Met Automail7 kun je ook voor automatische opvolging zorgen. Bijvoorbeeld om een herinneringsmail te sturen wanneer de e-mail na een x-aantal dagen nog niet is geopend. Of om te bedanken wanneer dat wél is gebeurd. Alles volledig geautomatiseerd!

Je hoeft geen marketingexpert te zijn om te beseffen welke fantastische mogelijkheden dit programma biedt. Automail7 houdt alle statistieken bij. En het programma werkt uiterst simpel. Dat is misschien nog wel het mooiste: iedere ondernemer zal dit zeker gebruiken!

automail7 is gratis te gebruiken. Dan kan je slechts gebruik maken van een beperkt aantal templates.  Maar voor nog geen 25 euro per maand (290 per jaar) beschik je over de Pro-versie waarbij vijf campagnes tegelijk kunnen worden opgezet met templates in de eigen huisstijl.  Er is ook een Expert-versie voor 490 euro per jaar. Daarmee kunnen 20 campagnes tegelijk lopen. Dat geld is snel terugverdiend!

Automail7 is een product van het Duitse softwarebedrijf Bonofa.
Ondernemers kunnen partner worden van Bonofa,
 en zo alle waardevolle software onbeperkt gebruiken!

Ja ik word Partner van Bonofa






Geen opmerkingen:

Een reactie posten